2021-08-01 TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Men eftersom vi växer så kommer vi att behöva anställa fler, vill du finnas med bland de som vi först kontaktar? Skicka in en spontanansökan här: #today#is#the#first#day#of#my#future

______________________________________________________

Vi söker dig som är i början av din karriär alternativt har några års erfarenhet som redovisningskonsult i Göteborg. Även du som i dagsläget arbetar på ekonomiavdelningen på ett företag och som söker nya utmaningar är intressant för oss! 

Vill du jobba i en organisation med högt i tak och hög kunskapsnivå?

Hos oss kommer du att snabbt få stort ansvar och få ett bra självförtroende i de frågor vi jobbar med. Du som är ny i arbetslivet har en brant inlärningskurva framför dig och du med erfarenhet kommer att känna dig trygg i att du får support i de frågor du själv inte behärskar idag.

Redovisningskonsult i Göteborg sökes

Du kommer att jobba med redovisningstjänster såsom löpande redovisning, månads- och årsbokslut, årsredovisningar, inkomstdeklarationer samt moms och löner. Vi ligger i framkant med digitala arbetssätt, och jobbar både inne på kontoret liksom ute hos våra kunder, allt beroende på vad som är bäst. 

Hos oss får du ta ett helhetsansvar och hantera alla delar i kundernas redovisning – från ax till limpa, från löpande redovisning till att självständigt hantera bokslut.

Våra kunder är små- och medelstora företag som ofta är ägarledda. Vissa företag vill bara ha hjälp med delar av vårt utbud, medan andra kommer att se dig som en medarbetare som tar hand om ekonomin – och lite till! – på deras företag. 

Om oss

Revideco är 2019 års vinnare av Årets Framtidsbyrå. Det är vi stolta över. Vi är totalt ett 50-tal medarbetare på fördelade på 4 kontor; Göteborg, Skellefteå, Sundsvall och vårt huvudkontor i Stockholm.

Vi levererar kvalificerade tjänster inom redovisning, revision och rådgivning. Hos Revideco kommer du till en prestigelös och öppen organisation där du själv har all möjlighet att påverka din karriär. 

Ansökan

Skicka CV + personligt brev till jens.malm@revideco.se Jens svarar också på dina frågor via e-mail.

Vi kommer att kalla till intervjuer löpande och tillsätta tjänsten när vi hittat rätt person.

Välkommen med din ansökan!

Så här behandlar Revideco AB personuppgifter vid ansökan

Revideco AB behandlar personuppgifter i samband med att en ansökan om arbete skickas in till Revideco AB. Personuppgifterna behandlas för att Revideco AB ska kunna administrera ansökningarna och tillsätta tjänsten. I och med att du lämnar din ansökan till oss samtycker du till att vi behandlar dina personuppgifter för just detta ändamål