Revideco på offensiven i Skellefteå

Av: |Publicerat: 2019-04-15|

Vad har tyngdlyftning, körsång, fjällvandring och foxtrot med Revideco att göra? En hel del faktiskt. Genom att lyfta fram personerna bakom kompetensen syns vårt skelleftekontor lite extra just nu – i såväl lokalpress, sociala media som runt om ute i centrala Skellefteå.

Den lokala, lite annorlunda kampanjen syftar givetvis på att göra Revideco mer närvarande.

– Vi tror på närhet och personligt engagemang. En av fördelarna med att anlita Revideco är just att vi ser företagaren bakom företaget. Vi är inte en liten del av en stor, opersonlig kedja, Revideco är också ett ägarlett bolag och vi brinner för att entreprenörsdrivna bolag ska lyckas, säger Britt-Inger Andersson, kontorschef på skelleftekontoret.

Pulshöjande samarbeten

En sådan nyckel är att effektivisera det löpande för att ge mer tid över till det strategiska.

– För handen på hjärtat, hur många startar ett bolag för att de älskar pärmar eller att beräkna semesterlöneskulder? Här kan Revideco hjälpa till väldigt konkret, så att du som företagare får mer tid över till det du verkligen drivs av, säger Andreas Boman, auktoriserad revisor i Skellefteå.

Andreas är en av medarbetarna som syns i kampanjen. Eller rättare sagt, hans puls. 153 slag/minut – är det max eller vilopuls?

– Haha, ja det beror på. Men hjärtat klappar verkligen lite extra när jag får hjälpa skellefteföretag med deras nästa steg. Det finns en sådan potential i bygden, både när det gäller tillväxt och ökad lönsamhet.

Revideco framgångsfaktor

En tredjedel av alla vinnande företag på Alvargalan 2019, den lokala näringslivsgalan som varje år prisar framgångsrika företagare i olika kategorier, hade en gemensam nämnare i år – Revideco. Ett resultat av tyngdlyftning, körsång, fjällvandring och att ta rätt steg både i foxtrot och i affärslivet. Alla medarbetarna bakom framgångarna hittar du på här!

Dela den här artikeln!