Britt-Inger Andersson

Om jobbet på Revideco

Jobbet bygger mycket på personliga kontakter och relationer och man får hela tiden nya intryck och kunskaper på vägen. Det tror jag är bra både för oss och för våra kunder och deras situation i vardagen. Vi blir ofta deras bollplank och ibland deras ekonomiavdelning.

Om vägen till Revideco

Jag har jobbat i branschen sedan 1991, bland annat på KPMG i tio år och några år på Öhrlings och Revisionsteamet. Det var inget lätt beslut att flytta till Revideco men efter mycket funderande kom jag fram till att vara auktoriserad redovisningskonsult på Revideco känns rätt för framtiden.

Om hemliga jobbdrömmar

Jag ville bli musiklärare. Arkitekt var också en tanke. Men nu har jag ju båda drömjobben i ett! Jag får dels hjälpa till att konstruera, bygga och utveckla företag och dels föra vidare mina kunskaper och erfarenheter till företagarna.

Om livet på Revideco

Det är spännande att vara med och bygga upp verksamheten i Skellefteå. Stämningen på Revideco är glad och öppen. Det känner man direkt när man kommer in och det känner även kunderna. Vi har kul på jobbet. Och på fritiden.

Om livet i största allmänhet

Jag bor ute i obygden, 3 mil utanför Skellefteå, tillsammans med min man. På gården i Björnberget har vi tre katter och på sommaren hästar. Har även två utflugna barn. Skötsel av gård och skog, långa promenader med min trevliga väninna och gammal hederlig styrdans är några av mina intressen.

Om det hemliga livet

Jag gillar att göra tavlor … försöker att hålla mig till papper med blyerts och tusch som en skön avkoppling. Och vad inte många vet är att jag ibland brukar klippa till folk!

Följ oss på:

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin
Britt-Inger Andersson

Auktoriserad redovisningskonsult FAR SRS

Tel: 0910-383 06
E-post: E-post: britt-inger.andersson@revideco.se
På Revideco sedan 2008

Kontakt

Stockholm

Drottningholmsvägen 22, 2 tr
112 42 Stockholm
Telefon: 08-54 54 25 00
Fax: 08-650 85 17

MER OM REDOVISNING OCH REVISION I Stockholm

Skellefteå

Nygatan 67
931 30 Skellefteå
Telefon: 0910-105 80
Fax: 08-650 85 17

MER OM REDOVISNING OCH REVISION I Skellefteå

Göteborg

Gårdavägen 1
412 50 Göteborg
Telefon: 031-530 190

MER OM REDOVISNING OCH REVISION I Göteborg