Britt-Inger Andersson

Auktoriserad redovisningskonsult FAR / Kontorschef

Tel: 0910-383 06
E-post: britt-inger.andersson@revideco.se
På Revideco sedan 2008

Om livet på Revideco

Det är spännande att vara med och bygga upp verksamheten i Skellefteå. Stämningen på Revideco är glad och öppen. Det känner man direkt när man kommer in och det känner även kunderna. Vi har kul på jobbet. Och på fritiden. Tillsammans med respekt och engagemang.

Om jobbet på Revideco

Jobbet bygger mycket på personliga kontakter och relationer och man får hela tiden nya intryck och kunskaper på vägen. Det tror jag är bra både för oss och för våra kunder och deras situation i vardagen. Vi blir ofta deras bollplank och ibland deras ekonomiavdelning.

Vägen till Revideco

Jag har jobbat i branschen med redovisning och revision sedan 1991, bland annat på KPMG i tio år och några år på Öhrlings och Revisionsteamet. Rollen som auktoriserad redovisningskonsult på Revideco känns rätt för framtiden.

Om livet i största allmänhet

Jag bor ute i obygden, 3 mil utanför Skellefteå, tillsammans med min man. På gården i Björnberget har vi två katter. Har även två vuxna barn och är numera också stolt farmor. Skötsel av gård och skog, styrketräning, långa promenader med min trevliga väninna och gammal hederlig styrdans är några av mina intressen.

Om det hemliga i livet

Jag gillar att göra tavlor … försöker att hålla mig till papper med blyerts och tusch som en skön avkoppling. Och vad inte många vet är att jag ibland brukar klippa till folk!