Sundsvall, Foto: Åsa Grip

Ny revisionsbyrå i Sundsvall – Årets Framtidsbyrå expanderar

Av: |Publicerat: 2020-03-09|

Ny revisionsbyrå i Sundsvall när Årets Framtidsbyrå expanderar. Tre kontor blir fyra när Revideco expanderar till Sundsvall då Fredrik Pålsson, auktoriserad revisor flyttar hem efter elva år på kontoret i Stockholm.

Ny revisionsbyrå i Sundsvall med planer

Det ska bli spännande att etablera Revideco i min hemstad. Till en början kommer jag vara ensam på plats i Sundsvall och fortsatt jobba vidare med de flesta av mina befintliga kunder i Stockholm. På sikt planerar vi att bli ett komplett kontor genom anställa, fokus ligger på att hitta medarbetare inom revision och rådgivning och att hitta långsiktiga samarbeten med redovisningsbyråer.

I samarbete med redovisningsbyråer

Jag är auktoriserad revisor och tar gärna fler uppdrag som revisor. Men jag är också specialiserad på bland annat koncernredovisning och skattefrågor för fåmansbolag. Vårt erbjudande matchar riktigt bra ihop med fristående redovisningsbyråer som ibland behöver en auktoriserad revisor att rådfråga eller någon som kan ta på sig de lite mer komplicerade redovisningsdelarna.

Personligt: Entreprenöriellt: Globalt:

Revideco är en oberoende byrå dvs vi står utan ägarkoppling till en global revisionsjätte. För att ändå kunna hjälpa de bolag  som handlar med andra länder så är vi medlemmar i det globala nätverket MGI Worldwide . I nätverket är vi är alla entreprenörer som är specialiserade på små och medelstora bolag. Eftersom nätverkets medlemmar inte är några jättestora bolag blir vår service också snabb, enkel och personlig.

Ny revisionsbyrå i Sundsvall när Årets Framtidsbyrå expanderar

Revideco utsågs till Årets Framtidsbyrå 2019 och erbjuder tjänster inom revision, redovisning och rådgivning. Något vi alltså nu kan erbjuda även på plats i Sundsvall. Läs mer om våra tjänster. Våra kunder är i huvudsak små- och medelstora företag, ofta ägarledda aktiebolag. Idag är vi 50 anställda på våra kontor i Stockholm, Skellefteå och Göteborg.

Vi kommer att finnas på plats i Sundsvall från slutet av mars men potentiella kunder och samarbetspartners i Sundsvall får gärna kontakta Fredrik redan nu. Han finns på telefon 060-611 600 och mail fredrik.palsson@revideco.se.

 

Foto: Åsa Grip

Dela den här artikeln!