Revision & Bokföring i Skellefteå – Vi tar emot nya uppdrag!

Av: |Publicerat: 2020-07-30|

Nu så, nu har vi nyanställt och är fler medarbetare än någonsin på Nygatan 67. Vi har därmed möjlighet att ta emot nya uppdrag. Revision, Rådgivning och Bokföring i Skellefteå!

Bokföring i Skellefteå

Vår drivkraft är att hjälpa norrländska företag till ökad lönsamhet och minskade bekymmer. Vi gör det genom ett brett utbud av tjänster inom revision, rådgivning & bokföring i Skellefteå. Våra primära kunder är små- och medelstora företag, ofta ägarledda aktiebolag. Vi också lång erfarenhet av internationella uppdrag och av att arbeta med föreningar och förbund.

Vi tror på Skelleftebygden

När du väljer Revideco i Skellefteå får du dessutom en byrå som förstår företagare, och dina dagliga utmaningar. Vi tror på personligt engagemang. Och på Skelleftebygden. Så oavsett om du behöver en auktoriserad revisor, en redovisningskonsult eller bara lite goda råd hur du kan effektivisera fakturor eller löner – hör av dig.

Årets Framtidsbyrå 2019 finns i Skellefteå

Visste du att Revideco fått utmärkelsen Årets Framtidsbyrå? Vi är omåttligt stolta över utmärkelsen då det synliggör vårt arbete med att skapa enkla lösningar i den komplexa värld som små- och medelstora bolag verkar i.

Digitalt, automatiskt och… personligt!

Vi erbjuder dig en digital och automatiserad miljö i våra egna eller era befintliga redovisningsverktyg. Revideco stödjer dig som företagare med de delar som du vill ha hjälp med eller tar över hela din redovisningsfunktion. Vi är kvalificerade inom vårt gebit och vi vill finnas med som ditt stöd under din resa som företagare.

Vill du boka ett möte och få en offert? Klicka här!

Dela den här artikeln!