Revision & Redovisning i Göteborg – Vi tar emot nya uppdrag!

Av: |Publicerat: 2020-09-14|

Då har vi möjlighet att ta emot nya uppdrag, allt inom Revision & Redovisning i Göteborg! Vår drivkraft är att hjälpa dig som entreprenör till ökad lönsamhet och minskade bekymmer. Hos oss på Gårdavägen 1 kommer du att känna dig trygg i alla frågor som rör revision & redovisning.

Redovisning i Göteborg

Vi erbjuder tjänster inom revision, rådgivning & redovisning i Göteborg och våra primära kunder är små- och medelstora företag, ofta ägarledda aktiebolag. Vi också lång erfarenhet av internationella uppdrag och av att arbeta med föreningar och förbund.

Fullservicebyrå i Göteborg

Vi har kontor förutom i Göteborg också i Stockholm, Skellefteå & Sundsvall. Vi har funnits i Göteborg i 7 år men grundades redan 1994. Samtliga kontor inklusive Göteborg är fullservicebyråer och totalt är vi 50 personer som stödjer fler än 1000 företagare i sin vardag på olika sätt.

Årets Framtidsbyrå 2019 finns i Göteborg

Visste du att Revideco fått utmärkelsen Årets Framtidsbyrå? Vi är omåttligt stolta över utmärkelsen då det synliggör vårt arbete med att skapa enkla lösningar i en komplex värld.

Lokalt och globalt stöd till entreprenörer i Göteborg

I Göteborg har vi en gedigen revisions- och redovisningskonsults bakgrund med lång erfarenhet av rådgivning till både mindre och större lokala och globala bolag. Vi har  ett stort kontaktnät av experter både i Göteborg, Sverige och i ytterligare ca 100 länder som vi kan koppla in i de fall det skulle behövas. Vi är medlemmar i ett internationellt nätverk som heter MGI där vi har alla samlats runt att hjälpa entreprenörer att växa globalt.

Digitalt, automatiskt och… personligt!

Vi erbjuder en digital och automatiserad miljö i våra egna eller era befintliga redovisningsverktyg. Vi stödjer dig som företagare med de delar som du vill ha hjälp med eller tar över hela din redovisningsfunktion. Hos oss blir du inte bara en del av en checklista. Vi är kvalificerade inom vårt gebit och vi vill finnas med som ditt stöd under din resa som företagare.

Vill du boka ett möte och få en offert? Klicka här!

Dela den här artikeln!