Inga-Lill Persson

Revisor

Tel: 070-601 76 63
E-post: ingalill.persson@revideco.se
På Revideco sedan 2021

Om livet på Revideco

Jag tycker det är kul att vara en del av det nya kontoret här i Sundsvall och redan från dag ett har jag trivts väldigt bra. Det är en öppen och familjär känsla med en bra kommunikation mellan kontoren.

Om jobbet på Revideco

Jag arbetar främst med revision och tycker att arbetet är roligt och varierande. Det är intressant att arbeta med kunderna och få följa deras utveckling, speciellt då varje kund är unik i sig.

Vägen till Revideco

Jag fick upp ögonen för Revideco när jag studerade företagsekonomi på Mittuniversitetet. Under arbetet med kandidatuppsatsen kom jag i kontakt med Fredrik då han var en av de vi intervjuade. När slutet på skoltiden började närma sig kontaktade jag Fredrik igen vilket sedan ledde till en överenskommelse om anställning.

Om livet i största allmänhet

Bor på en gård ca 2 mil utanför Sundsvall med sambo och två golden retrievers. Huset håller vi på att renovera och den tid som blir över spenderas vanligen i naturen med hundarna och kameran nära tillhands.

Om det hemliga i livet

Utbildade mig till dansartist under åren på gymnasiet i Lund, målar en del akvarell, gärna med musik i högtalarna samt drömmer jag om att åka till Island & Italien