Inga-Lill Persson

Revisor

Tel: 070-601 76 63
E-post: ingalill.persson@revideco.se
På Revideco sedan 2021

Om livet på Revideco

Jag tycker det är roligt att vara en del av kontoret här i Sundsvall, redan från dag ett har jag trivts väldigt bra här. Det är en öppen och familjär känsla med en god kommunikation mellan kontoren och kollegorna.

Om jobbet på Revideco

Möjligheten till variation i det dagliga arbetet är något som jag föredrar och inget som begränsas här. Jag arbetar främst med revision och tycker att arbetet är roligt och varierande. Arbetar även till viss del med redovisning, deklarationsarbeten och bokslut. Det är intressant och drivande att arbeta med kunderna och få följa deras utveckling, speciellt då varje kund är unik i sig.

Vägen till Revideco

Jag fick upp ögonen för Revideco när jag studerade företagsekonomi på Mittuniversitetet. Under arbetet med kandidatuppsatsen kom jag i kontakt med Fredrik då han var en av de vi intervjuade. När slutet på skoltiden började närma sig kontaktade jag Fredrik igen vilket sedan ledde till min anställning.

Om livet i största allmänhet

Bor på en gård ca 2 mil utanför Sundsvall med sambo och två golden retrievers. Huset håller vi på att renovera och den tid som blir över spenderas vanligen i naturen med hundarna och kameran nära tillhands.

Om det hemliga i livet

Målar en del akvarell och akryl, gärna med musik i högtalarna samt önskar jag resa mer, bland annat till Island & Maldiverna.