oscar eriksson revisor i jönköping

Revisor i Jönköping – Oscar Eriksson tar emot uppdrag igen

Av: |Publicerat: 2020-10-16|

Då är det klart – Oscar Eriksson, revisor i Jönköping tar emot uppdrag igen. Oscar som drev Revidecos Jönköpingskontor i många år är nu tillbaka med full kraft. Nu med erfarenheter från Dooer i Västerås och arbete på Revidecos Göteborgskontor öppnar Oscar nu upp för att ta emot revisionskunder från Jönköpingstrakten igen.

Revisor i Jönköping

Oscars och Revidecos drivkraft är att hjälpa dig som företagare till ökad lönsamhet och minskade bekymmer. Hos oss i Habo kommer du att känna dig trygg i alla frågor som rör ditt företagande.

Revisions- och rådgivningstjänster

Vi erbjuder i första hand revisions- och rådgivningstjänster och våra primära kunder är små- och medelstora företag, ofta ägarledda aktiebolag.

Årets Framtidsbyrå 2019 finns i Jönköping

Visste du att Revideco fått utmärkelsen Årets Framtidsbyrå? Vi är omåttligt stolta över utmärkelsen då det synliggör vårt arbete med att skapa enkla lösningar i en komplex värld.

Fullservicebyrå i Sverige

Vi finns förutom i Jönköping också i Göteborg, Stockholm, Skellefteå & Sundsvall. Samtliga kontor är fullservicebyråer och totalt är vi 50 personer som stödjer fler än 1000 företagare i sin vardag på olika sätt.

Lokalt och globalt stöd till entreprenörer i Jönköping

Vi har  ett stort kontaktnät av experter både i Jönköping, Sverige och i ytterligare ca 100 länder som vi kan koppla in i de fall det skulle behövas. Vi är medlemmar i ett internationellt nätverk som heter MGI där vi har alla samlats runt att hjälpa entreprenörer att växa globalt.

Digitalt, automatiskt och… personligt!

Vi erbjuder en digital och automatiserad miljö som passar dig som vill ha en enkel och smidig lösning. Hos oss blir du inte bara en del av en checklista. Vi är kvalificerade inom vårt gebit och vi vill finnas med som ditt stöd under din resa som företagare.

Du får tag på Oscar genom att ringa på 070-5335386 eller maila på oscar.eriksson@revideco.se

Dela den här artikeln!