Ny revisor och skogs- och lantbruksrådgivare i Skellefteå

Av: |Publicerat: 2019-03-06|

Då var det dags att presentera våra nya kollegor Lisa och David till vårt kontor i Skellefteå, Lisa är ett nytt ansikte för oss medan David redan gjort en sejour hos oss för att nu komma tillbaka som skogs och lantbruksrådgivare – vilket vi är mycket glad över!

LISA ENGMAN – Revisor

Bor i nybyggd villa vid havet 1mil utanför Skellefteå med sambo (som är delägare/kock på Bryggargatan), son på 15 månader och 2 hundar.

På fritiden umgås vi gärna med familj & vänner, åker så ofta vi kan till stugan i Hemavan för att njuta av lugnet och lite skidåkning. Men allra helst åker vi ut i världen, gärna storstäder i Europa men har inget emot vita stränder heller.

Tidigare har jag, med familj (mamma, pappa & syster), drivit blomsterhandel i Skellefteå 2010-2018.

Tog civilekonomexamen 2017 sedan dess har jag varit mammaledig och från augusti -18 jobbat som redovisningskonsult på No Plan B Administration.

På Revideco ser jag främst emot att utvecklas. Utvecklas inom yrket men även som person.

DAVID MARKLUND – Redovisningskonsult – skogs- och lantbruksrådgivare i Skellefteå

Jag är något så ovanligt som både bonde och redovisningskonsult samtidigt.

Hemma i Holmfors, två mil från Skellefteå, har jag 250 tjurar plus jord och skog. Men jag har allt mer börjat gilla att arbeta med siffror.

Tanken är att jag ska kunna kombinera mina två jobb på ett sätt som blir fördelaktigt för Revidecos kunder inom jord- och skogsbruk.

Jobbar här mycket tillsammans med Roland och drar nytta av hans långa erfarenhet.

Jag har fru och en dotter. De jobbar inte på gården, men jag har en anställd som håller ställningarna när jag jobbar här. Vår familj älskar att resa, jag tror att det är enda sättet för en bonde att koppla av ordentligt. Thailand är favoritmålet.

Vill du komma i kontakt med Lisa klicka här eller med David klicka här.

Dela den här artikeln!