Vi har nyanställt och har äntligen möjlighet att ta emot fler kunder, allt inom Revision & Redovisning i Stockholm! Vår drivkraft är att hjälpa dig som entreprenör till ökad lönsamhet och minskade bekymmer. Hos oss kommer du att känna dig trygg i alla frågor som rör revision & redovisning.

Redovisning i Stockholm

Vi erbjuder tjänster inom revisionrådgivning & redovisning och våra primära kunder är små- och medelstora företag, ofta ägarledda aktiebolag. Vi har också lång erfarenhet av internationella uppdrag och av att arbeta med föreningar och förbund.

Fullservicebyrå med 4 kontor

Vi har hjälpt entreprenörer i mer än 25 år och finns förutom i Stockholm också i Göteborg, Skellefteå & Sundsvall. Totalt är vi 50 medarbetare som stödjer fler än 1000 företagare i sin vardag på olika sätt.

Årets Framtidsbyrå 2019

Visste du att Revideco fått utmärkelsen Årets Framtidsbyrå? Vi är omåttligt stolta över utmärkelsen då det synliggör vårt arbete med att skapa enkla lösningar för våra entreprenörer i en komplex värld.

Lokalt och globalt stöd

Har ditt bolag verksamhet även utomlands? Nemas problemas! Vi har sedan start hjälpt svenska företagare expandera ut i världen, och utländska företagare driva verksamhet i Sverige. Vi har ett stort kontaktnät av redovisningskonsulter, experter och revisorer i ca 100 länder som vi kan koppla in i de fall det skulle behövas. Det genom det internationella nätverket MGI där vi alla samlats runt att hjälpa entreprenörer att växa globalt.

Digitalt, automatiskt och… personligt!

Vi erbjuder en digital och automatiserad miljö i våra egna eller era befintliga redovisningsverktyg. Vi stödjer dig med de delar som du vill ha hjälp med eller tar över hela din redovisningsfunktion. Hos oss blir du inte bara en del av en checklista. Vi är kvalificerade inom vårt gebit och vi vill finnas med som ditt stöd under din resa som företagare.

Vill du boka ett möte och få en offert? Klicka här!

Du får gärna rekommendera oss!

Har du någon i ditt nätverk som letar efter en revisor eller redovisningskonsult? Rekommendera oss gärna – det skulle vi uppskatta!