Redovisning i Stockholm – finns det någon grym byrå som man kan anlita? Exakt så tror vi att du tänker. Och hepp – här är ju vi! Skämt åsido så tror vi att du letar efter en kompetent byrå som kan sköta allt eller delar av din ekonomifunktion. Så att du kan släppa det och sova gott om natten. Och just nu har du sån himla tur, för vi har anställt och tar fler uppdrag. Vi skriver offert och så kör vi igång direkt.

Vill du känna dig trygg i att ditt bolag sköts på rätt sätt? Vi skräddarsyr en lösning som passar för dig och ditt bolag.  Klicka här och välj Boka möte eller Offert direkt, snart är vi fullbokade igen.

Redovisning i Stockholm

Vi är en fullservicebyrå som erbjuder revisionrådgivning & redovisning och våra primära kunder är små- och medelstora företag, ofta ägarledda aktiebolag. Vi har också lång erfarenhet av internationella uppdrag och av att arbeta med föreningar och förbund.

Fullservicebyrå med 4 kontor

Vi har hjälpt entreprenörer i mer än 25 år och finns förutom i Stockholm också i Göteborg, Skellefteå & Sundsvall. Totalt är vi 52 (+1) medarbetare som stödjer fler än 1000 företagare i sin vardag på olika sätt.

Årets Framtidsbyrå 2019

Visste du att Revideco fått utmärkelsen Årets Framtidsbyrå? Vi är omåttligt stolta över utmärkelsen då det synliggör vårt arbete med att skapa enkla lösningar för våra entreprenörer i en komplex värld.

Lokalt och globalt stöd

Har ditt bolag verksamhet även utomlands? Nemas problemas! Vi har sedan start hjälpt svenska företagare expandera ut i världen. Vi har ett stort kontaktnät av redovisningskonsulter, experter och revisorer i ca 100 länder som vi kan koppla in i de fall det skulle behövas. Det genom det internationella nätverket MGI där vi alla samlats runt att hjälpa entreprenörer att växa globalt.

Digitalt, automatiskt och… personligt!

Vi erbjuder en digital och automatiserad miljö i våra egna eller era befintliga redovisningsverktyg. Vi stödjer dig med de delar som du vill ha hjälp med eller tar över hela din redovisningsfunktion. Vi skräddarsyr en lösning som passar dig.

Vill du Boka möte eller får Offert direkt? Klicka här!

Du får gärna rekommendera oss!

Har du någon i ditt nätverk som letar efter en grym redovisningsbyrå? Rekommendera oss gärna – det skulle vi uppskatta!