Stolt 25 åring blickar framåt

Av: |Publicerat: 2019-09-09|

I år firar Revideco 25 år som byrå! Så i helgen passade vi på att bjuda alla på Revideco med respektive på galamiddag med övernattning på Grand Hotel i Saltsjöbaden.

100 personer

Vi var lite drygt 100 personer som dels fick leka av oss med human fussball, galamiddag, show på scen och dans sent in på natten. Ruskigt kul! Eftersom precis varenda en av oss som idag jobbar på företaget var med så var också alla kontor representerade, Skellefteå, Göteborg och Stockholm.

Tre decennier

Inte otippat så höll VD Erik Emilsson låda, det var ett tredelat tal med fokus på de tre decennier som företaget funnits. Det var barndomen, den truliga tonåren och 10 talet – nu när vi blivit vuxna.  Många pinsamma bilder och mycket skratt!

Stolt 25 åring blickar framåt

Jag tror att vi alla känner likadant, att den här stolta 25-åringen har en riktig framtidstro. Att vi nu två år efter varandra har blivit nominerade till årets framtidsbyrå ser vi som ett kvitto på det. Nu ser vi fram mot vuxenlivet, med allt vad det innebär!

Fullt ös

Precis som det ska vara på ett 25 årskalas var det fullt ös! För underhållningen stod Poplabbet och dansen fortsatte lång efter midnatt.

Dela den här artikeln!