Lönekonsult Skellefteå Heltid  

Av: |Publicerat: 2020-11-30|

Vi tror att du är rätt cool, gillar att du står med båda fötterna på jorden och vaknar upp de flesta mornar och säger till dig själv: ”Jag gillar verkligen det här med lön!”

Lönekonsult Skellefteå med flera års erfarenhet

Vi söker alltså efter vår första konsult som primärt ska jobba med löneuppdrag. För just den här tjänsten så är det väldigt bra med flera års erfarenhet, att du har koll på alla steg i löneprocessen och att du kan Visma lön och gärna fler löneprogram. Kan du konsultera på HR sidan är det en bonus.

Fullservicebyrå

Revideco är en fullservicebyrå som fokuserar på rådgivning, redovisning och revision till primärt ägarledda bolag. Dina arbetsuppgifter kommer att primärt att vara lönerelaterade men du kommer också att arbeta med en del redovisning.

Agneta är din chef

Du kommer att få helhetsansvar för flera av våra kunder varför du behöver ha ett driv och vilja att hantera löneprocessen från ax till limpa. Din chef heter Agneta och ni blir ihop med ett antal personer på våra olika kontor vår dedikerade lönegrupp. Gruppen hanterar i första hand externa löneuppdrag men ansvarar också för att utveckla våra lönetjänster.

Entreprenörshjärta

Våra kunder är i huvudsak entreprenörer vilket betyder att du har en stor fördel om du har ett entreprenörshjärta. Våra entreprenörer kommer i alla storlekar och har stor geografisk spridning, flera finns även utomlands. Även om det inte är ett krav ser vi positivt på om du behärskar fler språk förutom Svenska och Engelska. Att vi jobbar både med mindre och större bolag ger en bra förutsättning för balans och personlig utveckling.

Vi vann Årets framtidsbyrå 2019

Du har säkert följt utvecklingen av AI och automatiserade verktyg. I media beskrivs utvecklingen i branschen ofta med lätt dystopiska undertoner. Så ser inte vi på framtiden. Vi ser teknikutvecklingen som en möjlighet för oss att utveckla framtidens tjänster och lösningar. Och vi tycker att vi ligger rätt så bra till i de här frågorna och är superglada över utvecklingen. Vi söker dig som är bekväm med att prova nya verktyg och jobba med att förändra rutiner, så att vi hänger med utvecklingen även framledes!

  • Lönekonsult Skellefteå
  • 5 års erfarenhet
  • Skellefteå
  • Engelska

Ansökan skickas direkt till Agneta Södergren på agneta.sodergren@revideco.se med personligt brev och CV alt länk till Linkedin-profil. Märk mailet Lönekonsult Skellefteå.

Mer om Agneta hittar du här. Mer om oss hittar du här. Lycka till!

Dela den här artikeln!