Vi tar nu emot nya revisionsuppdrag i Stockholm

Revideco/2017-04-3/Nyföretagare, Stockholm/

På Revidecos Stockholmskontor så har vi nu möjlighet att ta emot fler nya revisionsuppdrag.  ”Vi har under en period tackat nej till en del nya kunder, men nu har vi nu möjlighet att ta emot fler nya revisionsuppdrag igen. Det tycker jag är kul.” hälsar Fredrik Pålsson revisionsansvarig på Stockholmskontoret.

Ägarledda bolag

Flera av våra auktoriserade revisorer arbetar i huvudsak med bolag som drivs av sina ägare sk fåmansbolag. Vi har arbetat med ägarledda företag sedan Revideco startades och vi är ett av Sveriges ledande bolag på området. I den här typen av uppdrag kan vi även vara rådgivande i skattefrågor, något som är högst aktuellt iom de lagändringar som är föreslagna.

Internationella företag

På Revideco finns flera revisorer med stor internationell erfarenhet. Vi vet vad som krävs för att uppfylla kraven vid revision av både svenska företag med internationell verksamhet eller utländska företags krav. Vid speciella frågor har vi ett stort internationellt nätverk med kolleger som är väl insatta vad som gäller i sina respektive länder.

Bostadsrättsföreningar

Vi har en auktoriserad revisor som specialiserat sig på bostadsrättsföreningar – som också gärna tar emot fler uppdrag.

Föreningar och förbund

För föreningar och förbund gäller särskilda regler och man bör därför vilja en revisor som är väl insatt i frågorna och som förstår sig på föreningslivets förutsättningar. På Revideco har vi gedigen erfarenhet av revision av föreningars och förbunds årsbokslut och ett stort intresse av hur förvaltning av medlemmarnas pengar sköts på bästa sätt.

Är du intresserad av att träffa en auktoriserad revisor? Boka ett möte här eller ring Fredrik direkt på 08-54 54 25 04.

Följ oss på:

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin
 

Kontakt

Stockholm

Drottningholmsvägen 22, 2 tr
SE-112 42 Stockholm
Telefon: +46 8 54 54 25 00
Fax: +46 8 650 85 17

MER OM REDOVISNING OCH REVISION I Stockholm

Skellefteå

Nygatan 67
SE-931 30 Skellefteå
Telefon: + 46 910 105 80
Fax: +46 8 650 85 17

MER OM REDOVISNING OCH REVISION I Skellefteå

Göteborg

Gårdavägen 1
SE-412 50 Göteborg
Telefon: +46 31 530 190

MER OM REDOVISNING OCH REVISION I Göteborg