Vi tar nu emot nya revisionsuppdrag i Stockholm

Av: |Publicerat: 2017-04-03|

På Revidecos Stockholmskontor så har vi nu möjlighet att ta emot fler nya revisionsuppdrag.

”Vi har under en period tackat nej till en del nya kunder, men nu har vi nu möjlighet att ta emot fler nya revisionsuppdrag igen. Det tycker jag är kul.” hälsar Fredrik Pålsson, revisionsansvarig på Stockholmskontoret.

Ägarledda bolag

Flera av våra auktoriserade revisorer arbetar i huvudsak med bolag som drivs av sina ägare sk fåmansbolag. Vi har arbetat med ägarledda företag sedan Revideco startades och vi är ett av Sveriges ledande bolag på området. I den här typen av uppdrag kan vi även vara rådgivande i skattefrågor, något som är högst aktuellt iom de lagändringar som är föreslagna.

Läs mer om Ägarledda bolag här

Internationella företag

På Revideco finns flera revisorer med stor internationell erfarenhet. Vi vet vad som krävs för att uppfylla kraven vid revision av både svenska företag med internationell verksamhet eller utländska företags krav. Vid speciella frågor har vi ett stort internationellt nätverk med kolleger som är väl insatta vad som gäller i sina respektive länder.

Läs mer om Internationella företag här

Bostadsrättsföreningar

Vi har en auktoriserad revisor som specialiserat sig på bostadsrättsföreningar – som också gärna tar emot fler uppdrag.

Läs mer om Bostadsrättsföreningar här

Föreningar och förbund

För föreningar och förbund gäller särskilda regler och man bör därför vilja en revisor som är väl insatt i frågorna och som förstår sig på föreningslivets förutsättningar. På Revideco har vi gedigen erfarenhet av revision av föreningars och förbunds årsbokslut och ett stort intresse av hur förvaltning av medlemmarnas pengar sköts på bästa sätt.

Läs mer om Föreningar och förbund här

Är du intresserad av att träffa en auktoriserad revisor? Boka ett möte här eller ring Fredrik direkt på 08-54 54 25 04.

Dela den här artikeln!