Vår redovisningsbyrå får pris!

Av: |Publicerat: 2018-08-31|

Vår redovisningsbyrå får pris!

Revideco har utmärkt sig och vår redovisningsbyrå får pris! Vi har fått en utmärkelse för Relevant marknadsföring! Som en del av vår omställning från revisionsbyrå till en modern fullservicebyrå så har vi jobbat hårt med att kundanpassa och marknadsföra våra tjänster och vi är superglada över att vi nu fått en utmärkelse för vårt arbete!

R som i Redovisning, Rådgivning & Revision

Utmärkelsen –  som är ett R – står för Relevant marknadsföring. Extra roligt att priset just heter för R, då R är det begrepp vi har samlat våra tjänster kring när vi har gnuggat våra geniknölar om hur vi vill omdefiniera och paketera de tjänster vi vill arbeta med i framtiden. Geniknölarna gnuggas fortfarande, men här kommer ett axplock av de tjänster som vi har lanserat hittills:

3:12 rådgivning 

En tjänst där vi hjälper företagare med utdelningsfrågor både ur ett skatteperspektiv och ur ett bolagsrättsligt perspektiv. Vi har fått mycket uppmärksamhet för vårt arbete med de här frågorna och erbjuder rådgivning till fast pris.

Ta in delägare – introduktionsmöte

Att ta in delägare är ett ovanligt minerat område ur ett skatteperspektiv. Vi vet vilka steg som behöver tas för att man på ett säkert sätt ska få ombord nya delägare. Vi erbjuder ett introduktionsmöte till fast pris.

DD light – företagsbesiktning för mindre bolag

Vi har utvecklat en tjänst anpassad för dig som vill köpa ett bolag med en lite mindre verksamhet. Om du gjort en transaktion tidigare vet du att det kan innebära stora kostnader att köpa en komplett företagsbesiktning, något vi också erbjuder. Men nu har du också möjligheten att välja en mindre formell besiktning till en mindre prislapp.

Start-up rådgivning till fast pris

Vi är ovanligt bra på rådgivning till start-ups och erbjuder en timmes rådgivning till fast pris. Blir du efter det kund hos oss så bjuder vi på timmen.

Offert Redovisning

Vi erbjuder idag redovisningstjänster som en del av vårt utbud. Vi är en fullservicebyrå och vi skräddarsyr en lösning som passar både dig som vill jobba med de modernaste automatiska verktygen och dig som vill ha traditionell service. Vill du få en offert så klickar du bara här för att läsa mer och boka möte.

Internationella entreprenörer

Inom kort så kommer vi även att lansera en rad tjänster som är anpassade för våra internationella entreprenörer. Vi har jobbat med internationella kunder sedan starten (1994) och kan hjälpa dig med din globala expansion. Och nu var det liksom dags, nu börjar vi att marknadsföra våra tjänster också!

R som i Revideco – nu också R som i Relevant

Tack Business Reflex för att ni är våra konsulter, för all hjälp vi fått på vår resa och att vår redovisningsbyrå får pris av er! Vi är jätteglada över vi fick ert fina R!

Ok allihop, håll utkik – för här kommer vi!

Dela den här artikeln!