Vi på Revideco har stöttat med rådgivning till företagare sedan 1994. Vi har tidigare bara erbjudit våra befintliga redovisnings och revisionskunder de här tjänsterna men nu så har vi öppnat upp dessa för alla företagare. Visst är det bra! Och inte bara det, vi har också lanserat våra nya rådgivningssidor på Revideco.se. Välkommen in och kika!

Samarbete med andra redovisningsbyråer

Vi samarbetar även med flera redovisningsbyråer där vi tillhandahåller våra rådgivningstjänster som ett komplement till redovisningsbyråernas befintliga tjänster. Tillsammans ger vi fler företagare ett starkt kunderbjudande.

Rådgivning till företagare – våra tjänster

Här nedan hittar du några av de vanligaste rådgivningsområdena vi kan hjälpa dig med. Har du några funderingar så boka ett möte med oss här eller kontakta vår rådgivningsspecialist Johan Söderström direkt på johan.soderstrom@revideco.se eller 08-54 54 25 17.

Köpa bolag

Vi på Revideco har erfarenhet av 100-tals affärer i de mest skilda branscher. Vi kan ge dig värdefulla råd och vi vet i vilken ordning besluten ska tas. Vi kan finnas med som stöd genom hela processen och kan även genomföra en due diligence, dvs en företagsundersökning, om du så önskar. Vi har också tagit fram en specialanpassad företagsundersökning för de lite mindre affärerna som vi kallar DD light. Läs mer om det här.

Ta in delägare

Att ta in delägare innebär ofta en positiv förändring för företaget. Bra att ha med sig är att det finns flera skattemässiga fallgropar som du behöver manövrera runt – varför det är bra att förbereda sig innan du erbjuder dina framtida affärskollegor delägarskap. Läs mer om det här.

Start-up rådgivning

Har du en start-up och vill träffa någon som kan hjälpa dig med en effektiv redovisningslösning och ge dig goda råd längs med vägen? Vi stöttar med digitala redovisningsverktyg och kloka råd, allt från att registrera bolaget till hjälp vid global expansion. Läs mer här.

Controller – få kontroll över bolagets ekonomi

Vi har tagit fram en tjänst för dig som redan nu sköter bolagets redovisning i en digitaliserad och automatiserad miljö. Vi hjälper dig med att kontrollera att redovisningen är korrekt och vi hjälper dig även förstå hur du bör agera på de underlag då får. Läs mer om vårt erbjudande här.

Likviditetsrådgivning

Vi har lång erfarenhet av likviditetsplanering, upprättande av likviditetsbudget och rådgivning. Vi kan hjälpa dig att komma igång med likviditetsplanering och även ge dig de handfasta råd du behöver för att förbättra din likviditetssituation. Jens Malm, auktoriserad revisor i Göteborg är en av våra specialister inom likviditetsfrågor. Han skriver artiklar under sitt alias ”likviditetsdoktorn”. Håll utkik efter Jens artiklar på Revidecos blogg om du vill få bra tips! Här hittar du likviditetsdoktorns första inlägg.

Utdelningsrådgivning – 3:12

Utdelning från det egna bolaget beskattas för det mesta enligt 3:12 regelverket. Vi är experter på området och har mer än 20 års erfarenhet av 3:12 hjälp till företagare. Vi får många förfrågningar runt dessa frågor som ofta är komplicerade. Läs mer här.

…och även fler områden

Andra vanliga områden vi stödjer företagare med är Sälja bolag, Lösa ut delägare, Generationsskiften & Trädabolag men kan ganska mycket mer. Behöver du hjälp eller funderar på om vi kan hjälpa dig? Boka ett möte med oss så reder vi ut det. Boka här!

Och driver du en redovisningsbyrå och vill höra lite närmare om hur ett samarbete med oss ser ut? Maila då Antti Niemi på antti.niemi@revideco.se på direkten!