Kategori: Nyföretagare

Här kan du som är ny inom företagande få tips och idéer kring vad som är viktigt att tänka på vid uppstarten av ditt företag. Vi är själva ett ägarlett bolag och vet vad entreprenörer ofta behöver hjälp med i fasen som nyföretagare. Det kan beröra ägarstrukturer, hur en styrelse ska se ut eller hur stort aktiekapital du behöver. Om du ska starta eget företag kan det även vara bra att vara beredd på hur ditt företags utveckling och framgång påverkas av de lagar och regler som råder. Exempelvis vill många kunder få rådgivning om de så kallade 3:12-reglerna, som avgör hur din utdelning beskattas.

Vi vill att du som företagare ska lyckas och att du som satsar och driver verksamheten ska kunna känna dig trygg med all administration runt omkring. Vi har därför ett brett utbud av tjänster inom rådgivning och redovisning, men också inom revision för att kunna följa dig som företagare framåt i din resa.

Eftersom vi vet att det kan vara svårt för många företagare att hålla koll på allt som rör företaget och hur du startar din verksamhet finns vi här för att hjälpa dig, så att du kan koncentrera dig på rätt saker.

Du hittar oss på något av våra kontor, från norr i Skellefteå till Göteborg i söder. Allt för att du ska kunna fokusera på det du gör bäst – Driva din affärsidé framåt!