Emma Lindequist

Auktoriserad revisor

Tel: 08-54 54 25 21
E-post: emma.lindequist@revideco.se
På Revideco sedan 2007

Om livet på Revideco

Jag tycker att det är otroligt god stämning på Revideco. Högt till tak och korta beslutsvägar. Jag tror också att våra kunder känner av det.

Om jobbet på Revideco

Det är fantastiskt roligt att få träffa kunder som brinner för vad de gör och få en inblick i så många olika branscher. Med en trygg grund i en liten organisation och ett nätverk med både nationell och internationell expertis kan jag vara kundens ekonomiska bollplank.

Vägen till Revideco

Jag började som samhällsvetare. Studerade i Växjö och gjorde bland annat praktik på svenska generalkonsulatet i Los Angeles. Tog en kurs i företagsekonomi i väntan på jobb, upptäckte att jag hade en viss talang och att det dessutom var riktigt kul. Fick jobb på Revideco 2007.

Om livet i största allmänhet

Kommer från Kalix cirka 100 mil norr om Stockholm. Gift med Jonas och bor i Nacka. Närheten till havet är viktigt, har ingen egen båt ännu men får följa med svärfar och segla ibland. Trivs som bäst när det är soligt och varmt och reser gärna till varmare breddgrader emellanåt.

Om det hemliga i livet

Har en lagom stor speldjävul inom mig. Gillar allt från fia med knuff till poker och det mesta går att göra om till en tävling om man vill.