Izabell Krapf

Receptionist / Kontorskoordinator

Tel: 08- 54 54 25 00
E-post: reception@revideco.se
På Revideco sedan 2014

Om livet på Revideco

Jag har stormtrivts sedan första dagen. Känslan att vara behövd och uppskattad av kollegorna är oslagbar. Kontakten med kunder, leverantörer och budfirman är det som förgyller mina dagar. Mitt mål är att den som kliver in på kontoret skall omedelbart känna sig som hemma och vilja stanna kvar lite längre än planerat.

Om jobbet på Revideco

När du besöker Stockholmskontoret så är det mig du möter först. Som receptionist har jag många olika arbetsuppgifter inom allt som rör kontor, kollegor och kunder.

Vägen till Revideco

Efter gymnasiet så provade jag mig fram. Jag har gjort allt från att bygga husgrunder och jobbat som badvakt till att vara cafébiträde och jobbat natt på ett säkerhetsföretag. Nu har jag hamnat rätt!

Om livet i största allmänhet

Jag, min sambo och våra två barn har precis flyttat till vårat första hus och är i full gång att göra det till ett hem. Inredning är min största hobby och fick jag välja så skulle jag byta möbler minst en gång i månaden.

Om det hemliga i livet

Att jag och vinterhalvåret inte alls går ihop är kanske ingen hemlighet, men att ha ett boende i Spanien som man kan rymma till är en dröm som förhoppningsvis kan uppfyllas.